Ashdown CL-310-DH Ashdown Classic

3 x 10" 8 ohms

Varenr: 1123696
Ashdown CL-310-DH Ashdown Classic 3 x 10" 8 ohms Ashdown CL-310-DH Ashdown Classic 3 x 10" 8 ohms
10 399,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ashdown har lansert en 3 x 10" Dual Horn Bass-spesifikk høyttalerkolonne ... Inspirert av PA-systemer fra Gamle CL-310-DH bruker 3 x 10" Tilpassede Ashdown -sjåfører samt et sett med høyfrekvente horn for å levere høyt, fokusert og tarm rumlingskap. 


Ashdown ble nylig bedt om å bygge noe nytt for sin gode venn Guy Pratt som nylig har påtatt seg en ny rolle som bassen som spiller frontmann for Nick Masons -tallerken full av Secrets Band som inneholder noen utrolige musikere. 


Spesifikasjoner

  • H: 999mm (39.3")
  • W: 325mm (12.7")
  • D: 350mm ?

      
    Så Ashdown satt om å designe noe helt annet å bli brukt som et par på gutta ny tur med bandet .... drosjene var så slående og hørtes utrolig ut at de ganske enkelt måtte legge dem inn i Produksjon.
     

    Drosjene er bakportert med en 6" innstilt port, de har en vippekonstruksjon med hjul på baksiden av førerhuset pluss et praktisk plassert håndtak på toppen, slik at du bare kan vippe tilbake og hjulet bort ... førerhuset har også et annet siden innfelt skinnhåndtak for å fortsette sin side.
     

    Drosjene har en rød tilpasset vevgrill med gammel engelsk hvit rør, ferdig i en tung bronco tolex utsmykket med Ashdown Double Wing -logoen.

    førerhuset er tilgjengelig nå og vil vises på Winter NAMM -showet 2019 senere denne måneden.